Menü

Regatta Professional termékek

A REGATTA komoly múlttal rendelkező ruhamárka – a cég pl. már több mint 50 éve kereskedik minőségi vízálló ruházattal, ami gyakorlatilag az Egyesült Királyság első számú kültéri ruházati márkájává teszi.

A Regatta, egy családi tulajdonban lévő, manchesteri székhellyel működő vállalat, amely szinte minden kültéri (Outdoor) környezetre kínál minőségi ruházatot. Termékeikben ötvöződik az évtizedes tapasztalat, a strapabíróság és a divatos megjelenés. A márkajelzett Regatta szövetek, például az Isotex, a Hydrafort és a Symmetry használatával a termékek továbbra is fantasztikus védelmet nyújtanak.

A Regatta fogyasztói bázisa folyamatosan növekszik és bővül Európa szerte.

REGATTA = minőség, érték, stílus

Cégünk tapasztalata alapján: termékeik ideális választásnak bizonyulnak, akár aktív szabadidős tevékenységhez, sportoláshoz, akár hétköznapi viseletnek is. Egyes termékeik munkaruházati kiegészítőként kiválóak, nemcsak strapabírók, de jól feliratozhatók is (szitázás, hímezés).

Cégünk dolgozói, feliratozott munkaruhaként használják egyes mellényeiket és kabátjaikat - tapasztalataink alapján csak ajánlani tudjuk őket.

Rendezés:
Nézet: